Важкий фініш

2162 0

Ми у соцмережах:

Важкий фініш

Протягом тижня, що минув з часу виходу нашої газети, баскетболісти «Пульсара» провели дві гри, обидві на своєму майданчику, і в обох, як це не прикро, поступилися. В обох випадках поразки викликали прикрість, проте у кожному з поєдинків сумувати доводилось з різних причин.

«Пульсар» — «Будівельник»
66:69 (14:16, 19:15, 24:16, 9:22)
«Пульсар»: Ковалевський (16), Кіба (1), Дубнюк (17), Скиданов (7), Шемосюк (10), Колот (3), Артимович (6), Лебідь (6).
«Будівельник»: Акуліч (10), Неруш (5), Сухотін (6), Рижов (1), Стефанишин (2), Брянцев (11), Балашов (13), Агапов (3), Кравець (6), Малиш (12).
«Пульсар» — «Кривбасбаскет»
62:68 (19:18, 20:17, 18:12, 12:15)
«Пульсар»: Ковалевський (6), Кіба (3), Дубнюк (21+13 підборів), Скиданов (14), Шемосюк (3), Колот (6), Артимович (8), Лебідь (1).
«Кривбасбаскет»: Журжій (10), Іванченко (0), Балашов (0), Колесник (4), Кондратовець (11), Буряк (3), Шарамко (3), Близнюк (6), Пащенко (6), Матюкевич (9), Корабльов (16).

Протягом тижня, що минув з часу виходу нашої газети, баскетболісти «Пульсара» провели дві гри, обидві на своєму майданчику, і в обох, як це не прикро, поступилися. В обох випадках поразки викликали прикрість, проте у кожному з поєдинків сумувати доводилось з різних причин. Матч між «Пульсаром» та «Будівельником» пройшов у притаманному цим командам захисному стилі. Після третьої чверті наша команда мала перевагу 10 очок, а глядачі — гарний оптимістичний настрій. Перші кілька хвилин заключної чверті теж не викликали занепокоєння, за 7 хвилин до завершення матчу ми мали 11 очок переваги. Що після цього сталося з «Пульсаром» чітко пояснити після гри не зміг ніхто, але у нашої команди повністю розладилася гра у нападі, й вона провалила відрізок з рахунком 0:14. Програний матч, а разом з тим припинення боротьби за восьме місце і вихід до плей-офф. Після гри головний тренер «Пульсара» звинуватив у поразці провідних гравців, які занадто рано перестали боротись. Наставник киян Євген Мурзін те, що у всіх чотирьох поєдинках між «Пульсаром» та «Будівельником» перемогла саме його команда, пояснив довшою лавою виконавців, які є у нього в розпорядженні. Розповідь про гру проти «Кривбасбаскету» хочеться розпочати з кінця. Після фінальної сирени в бік арбітрів з трибун полетіли запальнички, монети, пластикові пляшки, керівництву команди довелося захищати суддівську бригаду від обуреної публіки. І хоча діями суддів глядачі у Рівному залишалися невдоволеними і раніше, проте таку реакцію важко пригадати. Не хотілося б давати оцінки діям рефері, нехай це робить комісар, проте, щоб так вивести з себе глядачів, треба дуже вже «начудити». І це при тому, що гра ця у турнірному плані для «Пульсара» фактично нічого не значила. Матч показав, що на майданчику знаходилися загалом дві рівні команди, проте одній з них перемога була потрібнішою. До речі, за вихід до плей-офф «Кривбасбаскет» бореться з вознесенським «Возко». Гра «Пульсара» проти цієї команди мала відбутися учора, цілком ймовірно, що і в цьому матчі судді були не на нашому боці. «Пульсару» ж залишиться зіграти 18 травня ще з «Дніпром» і піти на літній відпочинок. За попередньою інформацією, запланованого третього етапу між командами, що не потрапили до плей-офф, не буде. Результати деяких інших матчів: «Львівська політехніка» — «Возко» — 91:89, «Будівельник» — «Дніпро» — 106:69.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також