Важкохвору жінку не можуть доставити з Італії додому на Рівненщину. Потрібні великі кошти (ДОПОМОГА)

2293 0

Ми у соцмережах:

Фото з відкритих джерел, ілюстративне

Рідні просять допомоги серед сарненчан, збирають у людних місцях, але наразі є лише невелика частина потрібної суми. Номер картки для допомоги: 4790 7299 4678 7181 Клименко Валентина Василівна (мама).

Рідні просять допомогти зібрати кошти, аби доставити додому 47-річну мешканку Сарн Галину. Жінка перебуває у госпіталі Італії, у місті Кремона. Зібрати потрібно майже 90 тисяч гривень. 

 

 

«Це гроші, які потрібні тільки на транспортування. За лікування мова поки що не йде. Хоча би її забрати. Вона восени впала в кому, прокинулася в кінці березня - на початку квітня. Перебрали різні варіанти, щоюб забрати, обрали найдешевший. Але таких грошей у нас поки що немає.

 

Посол намагався ще до Великодня допомогти, коли не було в неї епілепсії. Але тоді в нас нічого не вийшло, бо грошей немає. Вже Італія на неї гроші потратила, 260 тисяч євро десь. Гроші потрачені, ліміти закінчились. Забрати треба, кому вона там треба. Моя дитина мучиться, невідомо що. Ніби, кліщ укусив. Італія судилась, щоб лікування не дати. Я тут питала у лікарів, обходжу, питаю, кажуть, що без лікування вона б з коми не вийшла. Гроші треба конче і швидко», - розповіла Рівне Медіа мати Галини.

 

Рідні просять допомоги серед сарненчан, збирають у людних місцях, але наразі є лише невелика частина потрібної суми. Номер картки для допомоги: 4790 7299 4678 7181 Клименко Валентина Василівна (мама).

Джерело:Rivne Media.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також