Важливість англійської мови та де її можна безкоштовно вивчити у Рівному

560 0

Ми у соцмережах:

Важливість англійської мови та де її можна безкоштовно вивчити у Рівному

Сьогодні важко переоцінити необхідність володіння принаймні базовою англійською для більшості українців. Знання англійської відіграє ключову роль у комунікації з іноземцями, розумінні процесів у сучасному світі, а також покращує перспективи професійного зростання. Іноземна мова є у переліку вимог майже до кожної керівної або добре оплачуваної посади.

Через таку важливість англійської мови вивчити безкоштовно її прагнуть багато людей. Можливості для цього існують. Якщо ви мешкаєте в західних регіонах України, то маєте змогу записатися на курси англійської мови в Рівному безкоштовно.

Де пропонують безоплатне вивчення англійської мови в Рівному

Освітньо-культурний і волонтерський простір Гончаренко центр запрошує всіх охочих на безкоштовні курси англійської мови в місті Рівне.

Переваги, які ви отримаєте, вибравши заняття в Гончаренко центрі:

- Безоплатне навчання. Ви отримаєте ґрунтовні знання і водночас заощадите кошти.

- Професійний підхід до викладання. Усі лектори – фахівці, які досконало знають свій предмет і мають великий досвід роботи.

- Використання сучасних методик і матеріалів. Підручники та навчальні програми відповідають міжнародним вимогам.

- Англійська для всіх. Є групи для початківців і тих, хто хоче покращити певні мовні навички. Заняття доступні як для дорослих, так і для школярів.

- Комфортні умови. Ви навчатиметеся офлайн у затишних класах, де ніщо не відвертатиме вашу увагу. Спілкування з викладачем та іншими студентами дасть змогу практикувати розмовну англійську.

- Свідоцтво про отриману освіту. Після завершення курсу учні отримають сертифікати.

Як стати слухачем безкоштовних курсів англійської мови в Рівному

Оформити заявку, щоб записатися на уроки англійської від Гончаренко центру, можна на сайті https://goncharenkocentre.com.ua/. Для цього треба вибрати пункт «Англійська для дітей та дорослих», натиснути «Записатись» і заповнити форму зворотного зв'язку. Менеджери школи незабаром зв’яжуться з вами.

Перед початком навчання вам буде запропоновано пройти онлайн-тест, щоб визначити поточний рівень англійської. Це допоможе зрозуміти, на яких аспектах вивчення мови варто зосередитися, а також визначити, до якої групи вас слід зарахувати для максимально ефективного засвоєння програми.

Крім курсів англійської мови, центр пропонує також заняття для дошкільнят, курс підготовки до НМТ, а також запрошує відпочити у кіноклубі й клубі настільних ігор.

Контакти:

м. Рівне, вул. Кавказька, 2/1

+380 67 276 14 27


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також