Важливість інтернету у нашому житті

1625 0

Ми у соцмережах:

Важливість інтернету у нашому житті

Ми використовуємо інтернет щодня. Це може бути перегляд актуальних новин, нової серії серіалу або вирішення робочих питань. І щоб як робота, так і відпочинок були комфортними, потрібно, щоб інтернет-з'єднання було стабільним і якісним. Якщо ви шукаєте провайдера, щоб провести домашній інтернет у Рівному, радимо вам звернути увагу на Київстар. Це одна з найпопулярніших і затребуваних компаній як у якості оператора мобільного зв'язку, так і в якості провайдера.

Що пропонує Київстар?

У багатьох провайдерів умови підключення та користування порівняно однакові, проте компанія Київстар має деякі переваги, які варто розглянути докладніше:

♦ підключення здійснюється безкоштовно — все, що потрібно, це заповнити заявку на сайті, де вказати свій номер телефону та адресу;

♦ дуже вигідні умови для нових користувачів — перші три місяці користування із 50% знижкою;

♦ можливість використовувати роутер компанії, який також надається безкоштовно;

♦ швидкість інтернету досягає 100 мбіт/С.

Це не всі плюси провайдера, але найважливіші з них, які приваблюють багатьох українців. Техпідтримка працює цілодобово, тому якщо у вас виникли будь-які питання або проблеми з інтернет-з'єднанням, ви можете зателефонувати оператору і професіонал компанії допоможе оперативно розібратися, і якщо потрібно, оформити заявку на виклик майстра.

Наявність суперсил

Суперсила — це додаткова послуга, яку Київстар надає своїм користувачам безкоштовно. Також ви можете змінити її будь-якої миті. Серед них:

♦ Можливість збільшити швидкість інтернет-з'єднання до 1 Тбіт/с. Дуже зручно для тих, чия робота безпосередньо пов'язана з Інтернетом.

♦ Підключення Київстар ТВ та доступ до найпопулярніших каналів, а також серіалів та фільмів у високій якості. Скористатися телебаченням можна на 5 пристроях одночасно — ви дивитеся фільм чи новини, а діти в той же час дивляться мультики.

♦ Статичний IP, за допомогою якого можна підключати налаштовувати VPN, а також отримувати віддалений доступ до корпоративних файлів та документів.

Київстар надає свої послуги в Україні вже не одне десятиліття і постійно підтримує свою добру репутацію. Тому скористатися інтернетом цього провайдера — одна насолода.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також