Вбило електрострумом

1324 0

Ми у соцмережах:

Вбило електрострумом

Від ураження електрострумом помер мешканець села Волиця Костопільського району – 53-річний безробітний.

Потерпілий, що раніше працював електриком у місцевому колгоспі, з метою самовільного підключення будинку сусідів до електропостачання піднявся на опору повітряної лінії 0,4 кВ і був уражений електричним струмом. Працівники швидкої допомоги, які прибули на місце події констатували смерть чоловіка.
Розслідування обставин нещасного випадку, що трапився близько 15-ї години  21 червня, проводиться працівниками Нацполіції Костопільського району.

«Рівнеобленерго» висловлює щирі співчуття близьким померлого і вкотре нагадує: категорично забороняється підніматися на опори ліній електропередачі, на електроустаткування трансформаторних підстанцій, демонтувати їхні елементи, а також відкривати двері та люки цього обладнання; накидати на електричні проводи та ізолятори різноманітні предмети.

Пам’ятайте, що будь-який провід або елемент електрообладнання може перебувати під напругою! Тож у жодному разі не намагайтеся самостійно підключатися, відновлювати електропостачання своїх домоволодінь. Відповідні роботи можуть виконувати виключно працівники «Рівнеобленерго»!
Забороняйте дітям гратися поблизу трансформаторних підстанцій, тим більше проникати всередину цих споруд, підніматися на опори або на дерева, що ростуть поблизу повітряних ліній – це загрожує їхньому життю!

Якщо ви помітили обірвані дроти на лініях електропередач або відкриту трансформаторну підстанції – негайно повідомляйте про це до районів електричних мереж «Рівнеобленерго» або до нашого кол-центру – (0362) 694-298. Дотримання цих нескладних правил може вберегти життя, - каже Алла Ліхачова, помічниця голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ "Рівнеобленерго".. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також