Вбив, бо посварились

1088 0

Ми у соцмережах:

Вбив, бо посварились

За вбивство у Здолбунові поліцейські затримали місцевого жителя.

П'ятого лютого про зникнення рідного брата до поліції повідомив 59-річний здолбунівчанин. За місцем проживання братів виїхала слідчо-оперативна група Здолбунівського відділення поліції. З’ясувалося, що 51-річний місцевий мешканець, який неодноразово залишав помешкання, вже півтора місяці не навідувався додому.

Поліцейські виявили 51-річного безвісти зниклого у літній кухні господарства 53-річного жителя міста Здолбунів. Він був мертвим.  Експерти виявили множинні садна обличчя та колото-різану рану ключиці. Власник будинку зізнався правоохоронцям, що напередодні він разом зі своєю співмешканкою та гостем розпивали спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої господар вдарив ножем свого товариша. 

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування. 

«Зловмисника затримали, — зазначив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. — Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що здолбунівчанин вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Тіло загиблого направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також