Вбив маму, бо «дістала»

3759 0

Ми у соцмережах:

Вбив маму, бо «дістала»

У Рівному від чотирьох ножових поранень загинула 46-річна доцент НУВГП. За підозрою у скоєнні цього жорстокого вбивства міліція затримала 24-річного сина жінки. Молодик своєї вини не заперечує й каже, що мати своїми повчаннями просто його "дістала".

Стасюк Лариса 46-річна Лариса Стасюк, кандидат філософських наук та викладач НУВГП, загинула у неділю післяобідньої пори у власній оселі в гуртожитку №7 університету на вулиці Студентській, 6 у Рівному. За попередньою інформацією, поки молодший син-старшокласник був у батька, який проживає в сусідньому гуртожитку, жінку зарізав її старший син — 24-річний Тарас, аспірант Житомирського державного університету ім. Івана Франка. — Попередньо, під час конфлікту між жінкою та її 24-річним сином Тарасом, який стався близько 16-ї години, він завдав їй чотири ножових удари в груди, — розповіла "РВ" Надія Юрчук, помічник начальника Рівненського міськвідділу міліції. — Поранення були несумісні з життям, жінка загинула на місці. Молодик одразу покинув оселю та викинув ніж у річку Устя. Невдовзі Тараса затримали, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зовнішніх ознак наркотичного чи алкогольного сп'яніння в молодика не було, однак аналізи у нього експерти взяли. За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження, обставини з'ясовують. Поки Тарас сказав тільки те, що й раніше між ним та мамою виникали сварки, і він її вбив, бо вона його вже "дістала".

Довідка "РВ"

Лариса Стасюк викладацьку діяльність розпочинала на кафедрі українознавства в Українському інституті інженерів водного господарства у 1989 році, після закінчення Рівненського державного інституту культури. У 2001-2003 рр. — заступник директора з виховної роботи інституту водного господарства. У 2007 році захистила кандидатську дисертацію і отримала науковий ступінь кандидата філософських наук. З 2008 року — доцент кафедри філософії. Автор понад 70 науково-методичних праць і наукових статей. Нещодавно Лариса Стасюк закінчила писати докторську дисертацію й готувалась до її захисту в Житомирському державному університеті ім. Івана Франка.
tag:Син зарізав матір


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також