Вбив палицею дружину

2981 0

Ми у соцмережах:

Вбив палицею дружину

11 серпня, близько 17:30 год., до поліції повідомив 47-річний житель села Сторожів про те, що він виявив дружину мертвою.

Слідчо-оперативна група Корецького відділення та обласного управління Нацполіції встановили, що між подружжям часто виникали конфлікти, обоє ніде не працювали та зловживали алкогольними напоями. Того дня, після обіднього застілля, близько 16-ї години зчинилася чергова сварка через побутові питання. Під час з’ясування стосунків чоловік схопив дерев’яну палицю та почав наносити удари по всьому тілу, зокрема й по голові 45-річної дружини. 

Жінка впала, а кривдник залишив будинок. Коли ж повернувся – виявив її без ознак життя. Чоловік не одразу зізнався у скоєному та запевняв правоохоронців, що не знає, хто це вчинив. Поліцейські завдяки зібраним доказам довели його причетність до злочину. 

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування.  Тіло жінки відправили в морг для встановлення остаточної причини смерті. 

- Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Корецького відділення поліції – начальник слідчого відділення Андрій Юрчук.— Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також