Вбивство на Ювілейному, хабар у Здолбунові та порятунок Басів Кута

1061 0

Ми у соцмережах:

Вбивство на Ювілейному, хабар у Здолбунові та порятунок Басів Кута

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про вбивство у під’їзді на «Ювілейному», в якому підозрюють сина помічниці судді Рівненського міського суду.

А ще про те, як дезертири на Рівненщині найняли волонтера, щоб відкупитися від слідства, чому колишнього воєнкома області затримали на другий день після того, як той вийшов з СІЗО, у чому СБУ підозрює міського голову Здолбунова Владислава Сухляка та що може врятувати озеро Басів Кут, яке покрилося небезпечними водоростями.

Ви також дізнаєтеся про те, де у Рівному діятимуть платні парковки, про що на Рівненщині говорив президент України Володимир Зеленський, чому медична бібліотека просить землю, на якій стоїть взуттєва фабрика та як фермери на Рівненщині підлаштовуються під кліматичні зміни.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також