Вболівальники «Кардинала» дочекалися

728 0

Ми у соцмережах:

Анатолій Мілінькій — автор дубля. Фото Романа Цупрука

Футзалісти рівненського «Кардинала» у 6-му турі нарешті порадували своїх вболівальників першою перемогою у чемпіонаті. У Сєвєродонецьку рівняни обіграли дебютанта Екстраліги «Де Трейдинг» з міста Миколаївка.

Подякувати «Кардинал» насамперед має Анатолію Мілінькому та воротарям суперника. Спочатку дальній удар Мілінького пропустив екс-голкіпер Іван Гурко. Його замінили, але інший воротар виявився не кращим. Через кілька хвилин все той же Мілінький влучно виконав дальній штрафний. Потім по голу забили Роман Горпинич і Микита Шпигар, і на початку другого тайму рахунок був 4:0. Господарі намагалися гру врятувати, але змогли лише відіграти два голи. «Кардинал» переміг — 4:2.

— Ми грали лише на результат, — сказав після гри головний тренер «Кардинала» Ігор Москвичов. — Грали прагматично, щоб здобути три очки, і ми їх здобули. Я не дуже задоволений нашою грою в кінці, були провали, довелося понервувати, тому кінцівку треба буде розібрати.

Після шести матчів у «Кардинала» чотири очки, рівняни у турнірній таблиці піднялися з останнього десятого місця на сьоме. Третього жовтня о 13.00 «Кардинал» прийматиме житомирський «Інбев».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також