Вболівальники повертаються на трибуни стадіонів

974 0

Ми у соцмережах:

Вболівальники повертаються на трибуни стадіонів

МОЗ допустив уболівальників на стадіони у двох футбольних матчах. Трибуни буде заповнено на чверть.

 

 

Міністерство охорони здоров’я у тестовому режимі дозволило присутність вболівальників на стадіонах. Глядачів допустять на трибуни на футбольні матчі плей-оф Української прем’єр-ліги за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи 25 і 29 липня.

Таке рішення ухвалив глава МОЗ Максим Степанов за підсумками робочої зустрічі, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. 

Трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, дозволяється заповнити на 25%. Під час поєдинків і гравці, і глядачі будуть зобов’язані дотримуватися всіх карантинних обмежень, в тому числі дистанції.

"У разі позитивного досвіду проведення цих матчів та за умов сприятливої епідемічної ситуації в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні", - додав Андрій Павелко.

Матчі плей-оф УПЛ за путівку в Лігу Європи відбудуться 25 і 29 липня. "Колос" зіграє з "Дніпром-1", а "Олександрія" - з "Маріуполем".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також