Вболівальників просять вбратись у білий одяг

1112 0

Ми у соцмережах:

Вболівальників просять вбратись у білий одяг

Якщо жіноча команда БК Рівне сьогодні виграє, то вже забезпечать собі щонайменше срібні медалі Чемпіонату України з баскетболу. Таких досягнень у рівнянок ще ніколи не було в баскетболі.

Другий півфінальний матч жіночої Суперліги між БК “Рівне” та “Інтерхім-СДЮШОР” відбудеться вже сьогодні, 13 квітня, у Рівному у спорткомплексі ДЮСШ-4. Початок о 18:30.

Баскетбольний клуб “Рівне” закликає усіх уболівальників приєднатися до флешмобу “Стань єдиним цілим з БК “Рівне”. Для цього потрібно прийти на гру у білому одязі, кольорів форми рівненської жіночої команди.

Нагадаємо, що жіноча команда БК “Рівне” у першій грі півфінальної серії Суперліги, яка триває до двох перемог однієї з команд, на виїзді, в Одесі обіграла діючого володаря Кубку України, місцевий “Інтерхім-СДЮШОР” з рахунком 70:60. Тож перший фіналіст цьогорічного чемпіонату може визначитись вже цієї п’ятниці у Рівному, якщо наші баскетболістки обіграють в другому матчі одеситок.

Журналісти офіційного сайту  Федерації баскетболу України радять напередодні вирішальної гри: ІнтерХіму – розібратися у причинах поразки, а рівнянкам – забути про успіх в Одесі і виходити на гру зосередженими і сповненими бажання довести невипадковість перемоги 11 квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також