Вчитель з 15-річним стажем захищає Україну з перших днів війни

1559 0

Ми у соцмережах:

Вчитель з 15-річним стажем захищає Україну з перших днів війни

Володимир Самков викладав предмети «Захист України» та «Фізкультура» у Шпанівському ліцеї з 2007 року. Тож виховав не одне покоління патріотів.

- Війна застала всіх зненацька. Відразу зрозумів, що потрібно щось робити. В мене три сини - і я хочу, щоб вони зростали у вільній країні. Був дзвінок, щоб зʼявитися у військомат, одразу пішов. От тільки не встиг вручити грамоти дітям, - розповідає Володимир Самков.

Володимир не мав бойового досвіду, але без вагань зробив мужній вчинок. Вже 26-го лютого він тренувався на місцевому полігоні. Два тижні - і вже на захисті кордону. Зараз нищить окупантів на Донецькому напрямку.

Боєць впевнений: «Перемога обов'язково за нами. І наші діти зростатимуть у вільній, незалежній, квітучій Україні без русні і її прихильників».

- Переконаний, своїм вчинком патріотизму Володимир Юрійович показав найкращий урок своїм учням та синам. Бажаю педагогу удачі та чимшвидше повернутися до своїх учнів на мирні уроки, - каже Сергій Подолін, перший заступник голови Рівненської ОВА.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також