Вчителька з Рівненщини придумала настільну гру, яку впровадять в школах

1689 0

Ми у соцмережах:

Вчителька з Рівненщини придумала настільну гру,  яку впровадять в школах

Педагог з Тараканова Ольга Чорнобай створила настільну інтерактивну гру, яка гуртуватиме батьків, дітей та навчальний заклад.

 Про це повідомляє dubno.rayon.in.ua

Гра «Скарби премудрості батьків» дозволить розвивати й реалізувати ідею партнерства батьків, дітей і навчального закладу в умовах Нової української школи (НУШ). Упроваджувати гру в освітній процес наразі допомагає Громадське партнерство «За прозорі місцеві бюджети!».

- Унікальність настільної інтерактивної гри «Скарби премудрості батьків» в тому, що вона дає можливість батькам усвідомити власну відповідальність за виховання дітей, стимулює батьків до розвитку та самовдосконалення; через призму запропонованих життєвих ситуацій, проблем, дає можливість побачити «підводні камені», власні недоліки у вихованні дітей.

Крім того, інтерактивне спілкування сприяє активізації батьків до спільних дій, партнерських відносин з навчальним закладом.

- Гра «Скарби премудрості батьків» проста й варіативна у використанні. Вона містить завдання змінного характеру, що дає можливість адаптувати їх до використання з різними категоріями учасників освітнього процесу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також