Вдала, що знепритомніла, щоб розбійник більше не бив

1547 0

Ми у соцмережах:

Вдала, що знепритомніла, щоб розбійник більше не бив

Поліцейські повідомили про підозру чоловікові, який вчинив розбійний напад на пенсіонерку у Здолбунівському районі

Поліцейські встановили, що увечері 25 вересня зловмисник проник до будинку пенсіонерки через вікно, аби вчинити крадіжку. Прихопив із собою металевий прут, щоб виламати двері. Виявивши, що у будинку є пенсіонерка, вдарив кілька разів її арматурою. Після цього пішов нишпорити по оселі. Зі слів жінки, аби вижити та не наражатися на нові удари, вона вдала, що знепритомніла. Не рухаючись, лежала , доки не впевнилась, що кривдник не повернеться. Забравши із господарства речі домашнього вжитку та харчі, чоловік пішов геть, накинувши при цьому на вхідні двері навісний замок. Не маючи змоги вийти, потерпіла знаходилася у будинку доти,  доки її не помітив через вікно родич, який приїхав, аби допомогти старенькій по господарству.

Пенсіонерку госпіталізували до лікарні із колото-рубаною забійною раною голови, ампутацією пальця правої руки та множинними осадненнями пальців. Нині жінка вже перебуває удома.

Здолбунівським оперативникам вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 58-річний односелець потерпілої. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти життя та здоров’я особи, за що відбував покарання у колоніях. Сьогодні зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу та обрали запобіжний захід -  тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також