У Рівному хлопець побив патрульного

1727 0

Ми у соцмережах:

У Рівному хлопець побив патрульного

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 19-річний мешканець Рівного, який вдарив в обличчя інспектора патрульної поліції..

П'ятого січня увечері екіпаж патрульної поліції Рівненської області  виїхав за повідомлення про бійку за участю майже десяти осіб на вулиці Відінській у Рівному. Під час припинення правопорушення між компанією невідомих до поліцейських підійшов 19-річний житель Рівного та почав запевняти, що знає обставини конфлікту. Утім, нічого пояснити не зміг і почав агресивно себе поводити, лаятись вдарив 23-річного поліцейського в обличчя.

У капрала поліції діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, розсічення губи, садну під оком та госпіталізували в нейрохірургічне відділення медзакладу.

- Молодика затримали,  — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділення Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення про підозру у погрозі або насильстві щодо працівника правоохоронного органу.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також