Відгуки про Kismia: чи варто шукати любов на цьому сайті

14002 0

Ми у соцмережах:

Відгуки про Kismia: чи варто шукати любов на цьому сайті

Знайти по-справжньому свою людину не завжди просто. Добре, що сьогодні технології дають нам для цього набагато більше можливостей. Один із популярних способів шукати свою половинку — знайомства онлайн. Кажуть цифри: 3 із 10 дорослих користувачів хоч раз мали досвід онлайн-знайомств, а 6 із 10 були повністю ним задоволені (за даними ресурсу pewresearch.org).

Щоб такі знайомства були вдалими, потрібно вибрати якісний сайт, де реєструються реальні люди і немає місця шахрайству.

Як зрозуміти, що сайту дійсно можна довіряти?

  1. 1. Наявність відгуків. І позитивні, і не дуже, — всі вони свідчать про те, що сайт функціонує.

  2. 2. Кількість користувачів і те, наскільки заповнені їхні анкети.

  3. 3. Гарантії безпеки та конфіденційності. Сайт повинен захищати ваші особисті дані і мати службу підтримки, куди можна звернутися у разі виникнення будь-якої проблеми.

Сьогодні детальніше розглянемо сайт знайомств Кісміа і спробуємо зрозуміти, наскільки він відповідає цим критеріям і чи можливо там знайти любов. Які відгуки на Kismia є в мережі і що люди пишуть про платформу? З’ясовуємо разом.

Реальні відгуки на сайт Кісміа: плюси і мінуси платформи

На сайті Kismia зареєстровано досить багато користувачів. Чому вони обирають саме цей сервіс:

  • • це безкоштовно. На сайті може зареєструватися будь-хто, кому вже виповнилося 18 років;

  • • сайт позиціонує себе як майданчик для серйозних знайомств. Люди приходять сюди у пошуках реальних стосунків;

  • • є служба підтримки і служба безпеки, які обіцяють оберігати ваші особисті дані і надавати будь-яку допомогу.

Чи так все добре насправді? Розглянемо реальні відгуки щодо сайту Kismia.com.

Відгук №1: Відмінний сайт

Відгук №1: Відмінний сайт

У сайта Кісміа простий інтерфейс і функціонал, з яким легко розбереться кожен користувач. Щоб стати одним із них, потрібно заповнити анкету, вказавши ім'я, вік, стать і рідне місто. Користувачі відзначають: детально заповнені профілі і анкети з декількома фото привертають більше уваги.

Із часто згадуваних мінусів — спливаючі вікна-підказки та повідомлення про нових відвідувачів вашого профілю. Але проблема легко вирішується: потрібно просто відключити цю функцію у налаштуваннях профілю.

Відгук №2: Тут можна знайти жінку для життя. Але є очевидні мінуси.

Відгук №2: Тут можна знайти жінку для життя. Але є очевидні мінуси.

Одна з відмінностей сайта від подібних — можливість купити Преміум на 3 дні. Це дозволяє заощадити і ознайомитися з платними функціями платформи. Й вже після тестового періоду — вирішити, чи варто продовжувати Преміум-підписку.

На сайті можна шукати другу половинку або співрозмовника у розділі «Знайомства» (просто залишаючи відмітки під фото), дивитися списки користувачів («Мої гості», «Ті, хто мені сподобався») або переглядати кандидатів на знайомство, додавши потрібні «параметри» у пошук (вік, місто і знак Зодіаку).

На сайті практично немає ботів — про це дбає служба безпеки Кісміа. Кожна нова анкета проходить перевірку.

Відгук №3: Kismia.com - сайт знайомств рекомендую

Відгук №3: Kismia.com - сайт знайомств рекомендую

На сайті Кісміа є платні функції, які дають додаткові можливості для знайомств:

  1. 1. відправка VIP-повідомлень;

  2. 2. цілодобова допомога служби підтримки;

  3. 3. доступ до всіх анкет на сайті.

Трапляється, що користувач, сплативши Преміум-підписку, — змінює рішення й забуває відключити платний аккаунт (це можна зробити в налаштуваннях профілю). Звідси і проблеми зі зняттям грошей з карти. Сайт ніколи не знімає коштів з рахунку без вашого дозволу.

Відгук №4: Відгук по сайту Kismia

Відгук №4: Відгук по сайту Kismia

Цей відгук про Кісміа підтверджує, що головна мета сайту — серйозні знайомства для реальних стосунків. Більшість користувачів приходять сюди саме за такими (про це можна розповісти прямо в анкеті, залишивши позначку у відповідному місці).

Щоб знайомитися, не обов'язково купувати Преміум-аккаунт: звичайні користувачі можуть користуватися пошуком, заходити у розділ «Знайомства» і писати всім, навіть VIP-користувачам без додаткової оплати.

Відгук №5: Чудовий сайт знайомств

Відгук №5: Чудовий сайт знайомств

Проста і безкоштовна реєстрація — одна з переваг сайту. Самостійно заповнити анкету зможуть і люди старшого покоління, які з технологіями на «ви». Потрібно вказати ім'я, вік, стать, рідне місто і кого ви хочете тут знайти.

На Kismia «мешкають» серйозно налаштовані користувачі, які прийшли сюди за стосунками. Тут цілком реально знайти когось не просто для приємного спілкування, а й для шлюбу та створення сім'ї.

Відгук №6: Без Преміума не можна нормально спілкуватися

Відгук №6: Без Преміума не можна нормально спілкуватися

Вважати, що оскільки сайт платний, спілкуватися без фінансових витрат не вийде — це стереотип. Користувачі Кісміа можуть вільно знайомитися і спілкуватися з користувачами, у яких є Преміум підписка. Підключення Преміум, надасть додаткові можливості: VIP-відправлення повідомлень, допомогу служби підтримки у режимі реального часу і доступ до всіх фотографій користувачів, які вони викладають у себе в профілі.

Відгук №7: Коштує грошей, зате без фейків

Відгук №7: Коштує грошей, зате без фейків

Перевага платних сайтів знайомств — вони відлякують шахраїв. Саме тому на цих платформах мінімум фейкових сторінок.

На Kismia багато користувачів навіть з невеликих міст і, що важливо, більшість із них — реальні люди. Це можна зрозуміти з інформації, яку користувач надає в анкеті, і з того, як він веде переписку.

Відгук №8: Приємне спілкування, красиві співрозмовниці

Відгук №8: Приємне спілкування, красиві співрозмовниці

Знайомитися онлайн — набагато простіше, ніж підійти до когось на вулиці чи зав’язати розмову з тією симпатичною дівчиною, яка регулярно з’являється у вашій улюбленій кав’ярні. Саме тому на сайти знайомств приходить так багато людей:

  • • ті, у кого вже був досвід серйозних стосунків;
  • • ті, хто поки тільки прагне пізнати це почуття;
  • • ті, хто вже був у шлюбі, і ті, хто лише мріє про сім'ю та дітей.

Тут збираються різні люди, але їх об'єднує одна мета: пошук другої половинки. Найлегше її здійснити на якісному сайті знайомств. На таких є додаткові функції, які спрощують підбір пари і допомагають налагодити контакт. На Кісміа є згадуваний у відгуку інтелектуальний вибір: аналізуючи вашу анкету, сайт відбирає кандидатів, які підходять за всіма параметрами та зберігає їх до списку «Ті, хто вам підходить». Ви можете знайти їх там і почати розмову.

Реальний досвід чи брехня: чи можливо знайти любов на Кісміа?

Кожен позитивний і негативний відгук на сайт Kismia свідчить про те, що ця платформа — реальна. Тут зареєстровані різні користувачі, які отримують унікальний досвід: у когось він з хеппі-ендом, а комусь, на жаль, так і не вдається знайти любов. Хоча сайт надає для цього безліч можливостей — починаючи з безкоштовної реєстрації і простої анкети, й закінчуючи покупкою Преміум-аккаунта.

Серед плюсів сайта Кісміа: безкоштовна реєстрація, велика кількість зареєстрованих користувачів і серйозний контингент — більшість приходять сюди саме за довгостроковими відносинами з метою створення сім'ї. Із згадуваних мінусів — платні функції і підозри в присутності ботів на сайті.

Кращий спосіб отримати неупереджене уявлення про сайт — зареєструватися і протестувати його самостійно. Якщо ви зацікавилися, обов'язково спробуйте і залишайте свій чесний відгук на сайт Кісміа.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також