Вечірній обстріл у Житомирі: знищили будинок і пошкодили котельню

1433 0

Ми у соцмережах:

Вечірній обстріл у Житомирі: знищили будинок і пошкодили котельню

Сьогодні під час чергового авіанальоту на Житомир російські військовики поцілили у житловий будинок та котельню – будинок знищений, котельня пошкоджена.

У Житомирі внаслідок авіаудару зруйновано один будинок, попередньо відомо про одну травмовану людину. Це літня жінка, яка після обстрілу сама покинула зруйнований будинок. Її з легким пораненням доставили до лікарні. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив міський голова Сергій Сухомлин. За його словами, удар також прийшовся на підприємство "Житомиртеплокомуненерго" – на котельню, яка забезпечує теплом близько 30 відсотків міста. Інформації про загиблих та травмованих там поки немає. Зі слів міського голови, через обстріл, можливо, доведеться відключити обстріляну ТЕЦ.

Внаслідок авіаудару по Житомиру в одному із корпусів першої міської лікарні повибивало майже всі вікна. Також вибило вікна на території дитячої лікарні. Травмованих та загиблих у лікарнях немає.

Також Сергій Сухомлин розповів, що на прохання військовиків у Житомирі відключили освітлення на вулицях. Таке рішення продиктоване тактикою російської авіації, яка стала заходити на місто на вкрай низьких висотах та, ймовірно, має візуальний контакт із землею. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також