Велика битва за Донбас вже почалася і триває, - радник МВС Вадим Денисенко

1563 0

Ми у соцмережах:

Велика битва за Донбас вже почалася і триває, - радник МВС Вадим Денисенко

На Луганщині весь час ідуть бої. Зокрема, у двох ключових населених пунктах – Рубіжному та Попасній. На Донецькому напрямку і з Харківщини є спроби вийти в сторону Слов'янська та Краматорська. Також йдуть бої за Маріуполь.

"Я констатую велику кількість техніки і живої сили РФ по всьому Донбасу. Тобто ця велика битва де-факто вже почалася і триває. Тому на ключове запитання, коли битва почнеться – в мене даних немає, бо вона вже триває", - сказав в ефірі "24 каналу" радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Російські окупанти завдали удару по Лисичанську Луганської області: у місті спалахнули АЗС, багатоповерхівка та підприємство. Про це повідомив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай у соцмережі кілька годин тому:

"Вранці орки взялися за свою улюблену справу - розстрілюють житлові квартали мирних міст. У Рубіжному внаслідок обстрілу житлового будинку поранено чотири людини. У Лисичанську палає багатоповерхівка, АЗС та підприємство. Гасіння неможливе через обстріли. У Сєвєродонецьку в старому районі міста виявлено загиблу жінку", - йдеться в повідомленні Сергія Гайдая. За його словами, під обстрілами на Луганщині залишається 30% населення. Критична інфраструктура майже не функціонує, практично неможливо доставляти гуманітарну допомогу до Попасної та Рубіжного. А сам Луганськ рашисти почали обстрілювати за поквартальною системою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також