Великий наступ України розпочнеться в травні

645 0

Ми у соцмережах:

Великий наступ України розпочнеться в травні

Від нього залежить не лише майбутнє війни, але й майбутнє України.

Очікується, що 12 українських бойових бригад, чисельністю близько 4000 солдатів у кожній, будуть готові наприкінці квітня. Такі дані наведені у секретних документах Пентагону, повідомляє The New York Time.

Мета українського наступу – прорвати оборону російських військ, які окопалися на українській території.

Зараз українська армія озброєна європейськими танками та американськими бронетранспортерами. Нові підрозділи оснащені за стандартами НАТО.

Багато залежатиме й від американської, натівської та української розвідок, які виявлятимуть слабкі місця в російській обороні.

Ще однією важливою складовою буде зв'язок, який дозволить координувати взаємодію танків та артилерії. Адже раніше зв'язок українських військ був чутливим до російських перешкод.

На місці не сиділа й Росія. Окупанти відточили свою майстерність у використанні безпілотників та артилерії. Також росіяни почали використовувати крилаті бомби.

Розвідка США повідомляє, що у Росії заплановані нові хвилі мобілізації. Хоч для навчання мобілізованих потрібен час, проте досі здатність Росії поновлювати свої втрати залишається великою.

Наразі міністр оборони Росії Сергій Шойгу та диктатор Володимир Путін вірять у свою перемогу. Адже покладаються на велику кількість людських ресурсів та старих зразків озброєння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також