Великий «шухер» на Поліссі: поліція вилучила канабіс у трилітрових банках (ФОТО)

4477 0

Ми у соцмережах:

Великий «шухер» на Поліссі: поліція вилучила канабіс у трилітрових банках (ФОТО)

І знайшли ще багато цікавого..

Сьогодні на Дубровиччині були обшуки. Як повідомили у поліції Рівненської області, превентивні заходи проводили поліцейські у взаємодії із працівниками Держприкордонслужби: 
 
- Поліцейські відпрацьовували населені пункти на в’їздах-виїздах і безпосередньо на їх території. На виконання ухвал суду провели 9 обшуків за місцями проживання фігурантів кримінальних проваджень, відкритих за ознаками злочинів, скоєних у сфері довкілля, та за фактами незаконного зберігання наркотиків.

Під час проведення слідчих дій поліцейські виявили та вилучили обладнання для незаконного видобутку бурштину, незареєстрований у встановленому законодавством порядку квадроцикл «Honda», лісопродукцію невстановленого походження, чорнові записи, а також інші речові докази. Крім того, у жителів району вилучили схожу на канабіс подрібнену наркотичну речовину, яку власники обійсть зберігали у трьох трилітрових банках, семилітровому відрі та у двох мішках.
 
Також правоохоронці склали 22 адмінматеріали - за результатами перевірок транспортних засобів та місцевих мешканців (серед яких були і власники зброї).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також