Велопробіг атомників по Рівненщині зібрав 89 тисяч гривень - на тепловізори для ЗСУ

716 0

Ми у соцмережах:

Усі фото - з фейсбук-сторінки РАЕС

Учасники благодійної акції подолали 25 км

Традиційним велопробігом Вараш - Біле Озеро рівненські атомники щороку розпочинають оздоровчий сезон на РОК «Біле Озеро». Як повідомляє прес-служба РАЕС, цьогоріч захід зібрав чи не найбільшу кількість учасників за всю історію свого існування. Причиною цього стала благодійна мета - збір коштів на придбання тепловізорів для відважного українського війська.

Учасники робили благодійні внески, за результатами зборів вдалося зібрати 89 307 грн.

 - Рівненська АЕС, її Первинна профспілкова організація та Організація молоді ППО ВП РАЕС – незмінні організатори місцевого велосвята. До заїзду традиційно долучилось керівництво РАЕС, зокрема, генеральний директор Павло Павлишин долав дистанцію 25 км разом з іншими учасниками. Захід згуртував не лише мешканців громади, а й радо прийняв гостей з інших міст, в тому числі, представників Хмельницька АЕС, - йдеться у повідомленні.

Організатори велопробігу не встановлювали обмежень за віком, тому у колоні було чимало дітлахів у супроводі батьків. Дорогою велосипедисти зупинялись на короткий відпочинок, а на фініші їх чекали запашна рибна юшка та приємне спілкування.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також