Велосипедистка та пішохідка опинилися в лікарні

1171 0

Ми у соцмережах:

Велосипедистка та пішохідка опинилися в лікарні

Автопригоди сталися у Cарнах та в Острозі.

На вулиці Ткача у місті Сарни водій автобуса «Рено» сполученням «Сарни-Київ», виїжджаючи із прилеглої території, не надав перевагу в русі та допустив наїзд на велосипедистку, 50-річну місцеву жительку. Жінку каретою «швидкої» доставили до місцевої лікарні. Із політравмою її госпіталізували в реанімаційне відділення. Транспортний засіб помістили на територію Сарненського відділу поліції. 

Автопригода сталася і  на проспекті Незалежності у місті Острог. Водій автомобіля «Daewoo Lanos», 36-річний місцевий житель, наїхав на 77-річну острожанку, яка попередньо перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.

Пішохідка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану лоба та закритий перелом руки. Жінку госпіталізували у травматологічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Автомобіль поміщено на територію місцевого відділення поліції.

За обома фактами триває досудове розслідування. Відповідно до медичного освідування обидва водії були тверезими, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також