Вербувальника повій суд відправив під домашній арешт

2593 1

Ми у соцмережах:

Вербувальника повій суд відправив під домашній арешт

Повідомлено про підозру 33-річному рівнянину, який вербував жінок у сексуальне рабство до Ізраїлю . Він тепер не має права залишати своє житло з 19-ї години вечора до 16-ї години наступного дня.

Розслідуванням встановлено, що у червні 2017 року чоловік, познайомившись із молодою рівнянкою, пообіцяв останній високооплачувану роботу в Ізраїлі, пов’язану із наданням сексуальних послуг, а також фінансову допомогу у виготовленні документів для цієї «подорожі».

Він знав про відсутність у жінки постійного місця роботи, наявність малолітньої дитини та скрутне матеріальне становище. Увійшовши у довіру та використовуючи уразливий стан жінки, чоловік схилив її до трудової експлуатації, попередивши, що кошти вона повинна буде відпрацювати, тим самим втягнувши її у боргову залежність.

Але вербувальнику не вдалося вивезти жінку за кордон, бо його злочинну діяльність було викрито та припинено правоохоронцями.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що під час обшуку у помешканні чоловіка знайшли та вилучили пакет з камінням бурштину.

12 лютого суд застосував стосовно підозрюваного запобіжний захід - домашній арешт. Він тепер не має права залишати своє житло з 19-ї години вечора до 16-ї години наступного дня.

Щоб сходити в магазин чи ще кудись на прогулянку, чоловіку відвели лише три години. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також