«Верес» - 900 кілометрів за премією!

2075 0

Ми у соцмережах:

«Верес» - 900 кілометрів за премією!

На свій другий виїзний матч футбольного чемпіонату рівненський «Верес» мав хати в гості до полтавської «Ворскли». Але не 340 кілометрів від Києва, де рівняни провели першу гру, а майже 900 кілометрів до Ужгорода, де полтавська команда знайшла собі безпечне місце для тренувань та домашніх матчів у воєнний час.

 Подібно до попереднього суперника рівнян, одеського «Чорноморця», полтавська «Ворскла» також змінила перед новим сезоном тренера. Досить іменитий в Україні тренер Скрипник зібрав до команди півдесятка малозрозумілих іноземців, додавши до них ще стільки ж нових українців, які разом із рештками попереднього складу так і не встигли стати командою. Це засвідчив провальний виліт «Ворскли» з найслабшого з євройських кубків та заслужена поразка у першій грі чемпіонату проти «Зорі».

Попри те формальні господарі вважалися фаворитами. На поле полтавців вивів Степанюк, той самий, що реанімував свою кар’єру ще у попередньому варіанті «Вересу». Тепер він у Полтаві лідер і капітан. Саме Степанюк повів у атаку свою команду і в перші чверть години гри «Вереса» на полі не було видно. Господарі могли забити принаймні тричі, але не влучили. Аж поки один із братів Пасичів не віддав супернику результативну передачу, з якої неможливо було не промахнутися.

Забивши м’яч полтавська команда вирішила що справу зроблено і зупинилася. А у другому таймі за тридцятиградусної спеки полтавці взагалі почали клеїти дурнів. Грали недбало і необачно.

«Верес» тим часом не зупинявся і шукав свій шанс, який випав за десять хвили до закінчення гри. У штовханні біля чужих воріт Кучеров випередив напівсонних захисників і зрівняв рахунок. Залишалося дотерпіти до кінця гри. Це було нескладно – «Ворскла» грала примітивно і не мала шансів. А на останній із шести доданих арбітром хвилин рівняни вибігли у контратаку і Шестаков проштовхнув м’яча у ворота 2:1!!!

Отак несподівано «Верес» залишився серед лідерів чемпіонату після другого туру. Не обійшлось тут і без удачі, але її команда чесно заслужила. Тож доведеться президенту клубу Надєїну розщедритися на ще одну зовсім неочікувану премію, належну гравцям за перемогу!

Футбол. Чемпіонат України. 2 тур. 27 серпня. Ужгород. Стадіон «Авангард».

«Ворскла» - «Верес» - 1:2.

«Ворскла»: Різник - Феліпе (Козиренко, 49), Яворський, (Челядін, 68), Зайков, Мельничук, Ардіт Толі, Олійник (Марлісон, 86), Скляр, Тотре Еннур, Степанюк, Сефері (Кравчук, 86).

«Верес»: Когут - Гагун, Мірошник, Вовченко, Є. Пасич, Кльоц, Кучеров (Курко, 88), Дахновський (В. Шарай, 77), Лебеденко (С. Шарай, 70), Г. Пасич, Гайдучик (Сергійчук, 46, М. Шестаков, 88)).

Арбітр: Копієвський (Кропивницький).

Голи: Скляр, 21 - Кучеров, 81, М. Шестаков, 90+6.

Попередження: Сефері, 19, Тотре, 54, Яворський, 61, Зайков, 79, Челядін, 90+6 - Лебеденко, 32.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також