«Верес» атакував суперників, але не забивав голи

729 0

Ми у соцмережах:

«Верес» атакував суперників, але не забивав голи

Верес у чисельній більшості не зумів сьогодні обіграти ЛНЗ.

Перед стартом поєдинку суперників у турнірній таблиці VBET-ліги розділяли два очки. Прогнозовано, що матч видався наднапруженим емоційно, з великою кількістю боротьби та не без червоної картки.

На старті гри прекрасний шанс не реалізував Євгеній Шевченко. Після його удару та рикошету від захисника ЛНЗ м'яч парашутиком опускався за комірець Герману Пенькову, але оминув поперечину воріт!

Потім ігрову ініціативу поступово перехопили гості. Денису Олійнику ніхто не заважав завдати удару з меж штрафного майданчика - м‘яч поряд зі стійкою пролетів! Владислав Наумець хитро бив у ближній кут у протихід голкіперу - Євген Паст продемонстрував диво реакції і виконав сейв! Ще кілька хвилин і вже Геннадій Пасіч у фірмовому стилі змістився зліва у центр і цілив у дальній верхній кут - над воротами!

Другий тайм розпочався з вилучення. Максим Лопирьонок грубо атакував ззаду Миколу Гайдучика, який вже позбувся м'яча. Спершу арбітр матчу Ярослав Козик обмежився призначенням штрафного. Але, переглянувши VAR, показав пряму червону картку футболісту ЛНЗ.

Граючи більше сорока хвилин у чисельній меншості, Верес більше атакував і створював, але забити рівняни ніяк не могли.

Семен Вовченко ударом головою після передачі зліва від кутового прапорця пробив у стійку. Яго пробив вище воріт з лінії штрафного майданчика. Постріл Дениса Світюхи після проходу правим краєм парирував Герман Пеньков.

Розв'язка гри могла настати за три хвилини до завершення основного часу. Яго після кількох фінтів увірвався у штрафний майданчик ЛНЗ і врізався у шлагбаум у вигляді виставленого бедра гравця команди суперників. Ярослав Козик приклав руку до вуха, але зрештою навіть не пішов переглядати епізод у відеоповторі.

Нічия - 0:0. Верес не зумів вдома переграти прямого конкурента у боротьбі за виживання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також