«Верес» банкрутом не буде

547 0

Ми у соцмережах:

«Верес» банкрутом не буде

Ще на початку листопада 2023 року до Господарського суду Рівненської області звернулося ТОВ "Будівельна фірма Базиспромбуд" з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства "Рівненський народний клуб "Верес". І суд вже ухвалив рішення.

Базиспромбуд – генеральний підрядник будівництва тренувальної бази Вереса. У 2021 році компанію обрали для будівництва двох повнорозмірних полів зі штучним та натуральним покриттям у Рівному на ділянці між вулицею Захисників Маріуполя та Пагорбом Слави. 

Банкрутства не буде, повідомила сьогодні інформаційна служба Вереса.

- Господарський суд Рівненської області ухвалив рішення у справі про банкрутство Публічного акціонерного товариства "Рівненський народний клуб «Верес». План санації, згідно із ухвалою суду, передбачає задоволення вимог кредиторів шляхом скасування заборгованостей та перерахування на користь частини кредиторів акцій клубу із додаткової емісії на фондовому ринку. Заходи, що передбачені планом санації - сприятимуть зміцненню та оздоровленню клубу, - йдеться у повідомленні клубу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також