«Верес» без хворих на СOVID гравців розгромив - 5:0 «Дніпро»

682 0

Ми у соцмережах:

«Верес» без хворих на СOVID гравців розгромив - 5:0 «Дніпро»

Рівненський «Верес» нарешті провів перший офіційний матч у новому сезоні. Раніше це не вдавалося зробити через коронавірус. За кілька днів до кубкової гри проти друголігового «Дніпра» з Черкас оголосили, що у шести гравців команди rjhjyfdshec. З цієї ж причини перенесли матч 1-го туру проти столичної «Оболоні».

І от 8 вересня гра «Дніпро» - «Верес» у Черкасах таки відбулася. Команда Юрія Вірта вийшла без кількох провідних гравців. У клубі не повідомили, хто саме захворів, але, поглянувши на заявку на матч, це можна приблизно зрозуміти. Втім, і без хлопців, які на самоізоляції, «Верес» не помітив на полі дебютанта другої ліги. Вже після першого тайму рахунок був - 4:0 (по разу відзначилися центральні захисники Роман Мірошник та Сергій Петько, двічі - нападник Михайло Шестаков). Після перерви «Верес» збавив оберти і забив лише раз. Рахунок - 5:0 зробив інший нападник Роберт Гегедош. У новітній історії «Вереса» (після 2015-го року) це одна з найбільших перемог. Звісно, що переплюнути розгром - 6:1 львівських «Карпат» на їх полі буде непросто.

Наступну гру «Верес» проведе у суботу 12 вересня у Житомирі проти «Полісся». Для рівнян це буде відкриття сезону у першій лізі. Звісно, якщо коронавірус не завадить.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також