«Верес» більше ні з ким з футболістів прощатися не збирається

609 0

Ми у соцмережах:

Юрій ВІрт

Більше жоден із футболістів не залишить рівненський Верес цієї зими. Про це в ефірі програми "Сьогодні. Головне" на Суспільному повідомив головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт.

- З жодним із футболістів, які зараз залишаються у команді, не збираємося розривати контракти. Принаймні, до літа. Футболісти можуть залишити нашу команду, лише йдучи в оренду. Такий варіант - можливий. В нас залишається не так багато футболістів, щоб просто так когось відпустити. Віталій Тимофієнко, Дмитро Нємчанінов, Максим Бабійчук і Роберт Гегедош - це всі, хто залишив Верес цієї зими і більше ні з ким з футболістів прощатися не збираємося.

За підсумком зборів у Туреччині ми вирішимо, хто допомагатиме нашій команді навесні, а хто отримає можливість здобувати ігрову практику в інших клубах на правах оренди.

Шанс проявити себе на зборах отримають усі. В тому числі і гравці, які восени виступали в оренді за Ужгород. Це Вадим Ющишин, Олександр Савошко і Микола Гайдучик. Усі вони отримають можливість проявити себе і довести, що вони можуть виступати на рівні УПЛ.

Також в ефірі Суспільного Юрій Вірт розповів про продовження роботи на трансферному ринку. Так, за словами головного тренера Вереса, клуб вже найближчими днями оголосить про підписання двох новачків. На збори до Туреччини, як і було анонсовано раніше, також вирушить вихованець академії англійського Ліверпуля. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також