«Верес»: був львівським, стане млинівським?

2454 0

Ми у соцмережах:

Стадіон «Колос» у Млинові готовий прийняти 1500 глядачів

Для участі команди «Верес» у наступному сезоні в другій лізі потрібно 7-8 мільйонів гривень. Про це розповів приблизно сотні вболівальників, які зібралися на стадіоні «Авангард», президент громадської спілки «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне» Олексій Хахльов.

Хто не знає, віднедавна ця спілка є засновником товариства з обмеженою відповідальністю «Народний футбольний клуб «Верес-Рівне» (директор — Євген Донцов). Згадане товариство з’явилося в результаті перейменування ТОВ «Футбольний клуб «Львів». Саме цей юридичний фінт вухами дозволив команді під назвою «Верес» претендувати на право виступати в другій лізі ПФЛ замість ФК «Львів».

Головне, що залишилося вирішити — де взяти гроші. Адже без фінансових гарантій пройти атестацію буде непросто. А власні пан Хахльов навряд чи має намір витрачати. Згадані 7-8 мільйонів (чи більшу частину з них), найімовірніше, доведеться просити у Рівненської міської ради. Кілька місяців тому, коли команда «Верес» ще грала в УПЛ і ніби ніщо не віщувало біди, Олексій Хахльов вже здійснив таку спробу, просячи саме 8 мільйонів на сесії. Тоді депутати обмежилися створенням спеціальної комісії.

З іншими критеріями атестації проблем виникнути не повинно. Якщо будуть гроші, як показав попередній досвід, знайти буде нескладно і гравців, і тренерів, і автобус, і поле для тренувань (гуси у Дядьковичах та Бармаках вже зачекалися).

У тренери Олексій Хахльов сватає Володимира Гоменюка, спортивним директором ніби має стати Орест Баль. Щодо головного тренера, то президент громадської спілки назвав прізвище Сергія Ковальця. Ніби з ним тривають переговори.

Але навіть при найоптимістичнішому сценарії рівненським вболівальникам знову доведеться їздити. Черговою домашньою ареною «Вереса» має стати стадіон у Млинові. Хоча можна буде з гастролями завітати до Сарн чи Вараша. Там, на відміну від Рівного, є де зіграти у футбол.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також