«Верес» — чемпіон в Івано-Франківську

1336 0

Ми у соцмережах:

Капітан «Вереса» Борис Орловський з виграним кубком

Зважаючи на відсутність на Рівненщині жодного великого футбольного поля зі штучним покриттям, готуватися до весняної частини чемпіонату рівненський «Верес» змушений в Івано-Франківську, де за гроші УЄФА у 2017-му відкрили «Хет-трик арену». З-поміж іншого в рамках другого збору «вересівці» взяли участь у «Кубку міського голови Івано-Франківська».

Розпочав «Верес» не дуже впевнено з поразки та нічиєї, але поступово набрав. У півфіналі підопічні Олега Шандрука перемогли ФК «Калуш» — 3:0, а у фіналі у серії пенальті (основний час — 0:0) обіграли ужгородський «Минай» — 5:3. Отож хоч невеликий, але трофей цього року вже є.

Збір в Івано-Франківську триватиме до 1 березня. Вже на цьому зборі «Верес» оголосив про підписання контрактів з кількома гравцями — захисниками Андрієм Гурським, Станіславом Чучманом та Олександром Дударенком, півзахисниками Валерієм Кучеровим та Антоном Євдокимовим, нападниками Михайлом Шестаковим та Сергієм Чеботарьовим. Щоправда, з останнім вийшло трохи негарно. Один столичний спортивний журналіст написав, мовляв, як так червоно-чорні, які декларують свій патріотизм і т.д., взяли в команду гравця, який у 2016-му виступав у чемпіонаті анексованого Криму. І хоча цю інформацію можна було прочитати у Вікіпедії в статті про Чеботарьова, судячи з усього, для керівництва «Вереса» ця інформація стала відкриттям. Як наслідок — майже одразу було оголошено, що таким у нас не місце, і футболіст, добре потренувавшись, поїхав до себе у Дніпро шукати іншу команду.

Щодо «Вереса», то він, згідно з планом підготовки, має провести ще один збір. Спочатку говорили про Ужгород, втім, нині стало відомо, що фінальний етап підготовки команда проведе у Рівному. А чому б і ні? Синоптики прогнозують тепло.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також