«Верес» громить ФК «Львів» та «Волинь… Поки що юніорів

720 0

Ми у соцмережах:

«Верес» громить ФК «Львів» та «Волинь… Поки що юніорів

Рівненський «Верес­», незважаючи на тримісячну перерву, пов’язану з коронавірусом, доволі бадьоро розпочав підготовку до перехідних матчів. Підопічні Юрія Вірта провели два спаринги, і в обох розгромили суперників.

Першим суперником був ФК «Львів U-19», очолюваний колишнім гравцем рівненського «Авангарду» Богданом Бандурою. Гра відбувалася на стадіоні «Колос» у Млинові. Нині там триває ремонт підтрибунних приміщень, втім, це не завадило провести товариський матч. На стадіоні, що для цього «Вереса» є рідним, наша команда без проблем обіграла суперника — 4:0.

Гра з «Волинню» проходила у Луцьку. Крім юніорів на поле вийшли також гравці, які не потрапляють до основи головної команди. Така версія «Волині» виявилася занадто слабкою для «Вереса», який переміг — 5:1.

Ці два спаринги «Верес» провів у рамках першого тренувального збору, що проходив у Рівному на «Воднику». Після цього рівняни вирушать на Київщину, де проведуть ще чотири товариських поєдинки. Перший з них «Верес» зіграє 19 липня проти «Шахтаря U-19». Перехідні матчі за право виступати у першій лізі заплановано на 15 та 19 серпня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також