«Верес» і епос

2670 0

Ми у соцмережах:

«Верес» і епос

Що головне у футболі? Виграти, набрати очки, посісти якомога вище місце у турнірній таблиці. Можливо, для когось і так, але не для «Вереса». Для нашого клубу головне — не бути нудним, а весь час перебувати в епіцентрі уваги. І у рівнян це успішно виходить.

«Олімпік» — «Верес» — 0:0
Чемпіонат України з футболу, Прем'єр-ліга, 3-й тур
30 липня 2017 р., Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, 753 глядачі
Арбітр: Денис Шурман (Вишневе, Київська область)
Асистенти арбітра: Євген Петраков та Сергій Приступа (Київ)
Четвертий арбітр: Сергій Бойко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Василь Мельничук (Сімферополь)
Попередження: Брікнер (16), Федорів (34), Іллой-Айєт (45+3), Богданов (83) — Сімінін (20)
На 90+1 хвилині Руслан Степанюк не реалізував пенальті
«Олімпік»: Кичак — Лук'янчук, Лухтанов, Міхальов (Моха, 46), Поступаленко (Богданов, 58), Федорів, Брікнер, Гуччі, Іллой-Айєт, Цимбалюк, Мігунов (Біленький, 58). Запасні: Махарадзе, Кравченко, Сондей, Нємчанінов.
Головний тренер: Роман Санжар
«Верес»: Бандура — Адамюк, Борзенко, Іщенко, Сімінін, Морозенко (Кучеров, 45+1), Карасюк, Волошинович (Г. Пасіч, 46), Котляр, Степанюк, Гринь (Сергійчук, 74). Запасні: Когут, Є. Пасіч.
Головний тренер: Юрій Вірт
Верес
«Верес» став героєм численних мемів
Що головне у футболі? Виграти, набрати очки, посісти якомога вище місце у турнірній таблиці. Можливо, для когось і так, але не для «Вереса». Для нашого клубу головне — не бути нудним, а весь час перебувати в епіцентрі уваги. І у рівнян це успішно виходить. Чим, наприклад, запам'яталася за рік в УПЛ «Зірка»? Хіба що пофарбованим у зелений колір газоном. А «Верес» — що не тур, то об'єкт для обговорень. То тренера у відпустку у вирішальний момент відправив, то в Прем'єр-лігу з третього місця пробився. Вже у головній лізі теж спокою журналістам не дає. Чого лише трансляція домашніх матчів на «Рівне 1» варта! У 3-му турі рівняни знову відзначилися. Щоправда, не голом, а «епічним пенальті», як його дружно назвали різні сайти. Ну, реалізував би Степанюк на останній хвилині одинадцятиметровий. Кому б це було цікаво? Виграв би «Верес» в «Олімпіка», і все. Але ж Степанюк влучив у ліву штангу, а Котляр після добивання з трьох метрів ледве не зігнув праву. Ось що потрібно публіці. Тепер наші гравці герої. Їхній момент набирає тисячі переглядів. Але це ще не все. Керівництво «Вереса» не раз заявляло про особливий шлях народного клубу. Три поспіль нічиї — 0:0, здається, саме те. Інтернет завалили веселими малюнками-мемами на цю тему. Більше уваги мають хіба що львівські «Карпати», але, судячи з усього, їхній шлях ще більш особливий. Наступний матч «Верес», в якого після трьох матчів три очки, нуль забитих і стільки ж пропущених голів, проведе в неділю у Кропивницькому проти «Зірки». Чекаємо нових сюрпризів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також