«Верес» — «Карпати» — 0:0

248 0

Ми у соцмережах:

«Верес» — «Карпати» — 0:0

Чемпіонат України. 1 тур. Рівне. 3 серпня. Стадіон «Авангард». 1800 глядачів. Арбітр: Коваленко.

«Верес»: Кожухар, Морозко, Гончаренко, Вовченко, Протасевич (Гакман 85), Шарай, Степанюк, Сікейро, Кльоц (Кучеров 65), Дахновський (Годя 85), Мрвальєвич (Гайдучик 70).

«Карпати»: Кемкін, Саків (Полегенько 57), Бабогло, Адамюк, Мірошниченко, Альварес (Клименко 84), Кузик (Шах 91), Чачуа, Костенко, Підлепенець (Стеніо 91), Невес (Сідун 91).

Вилучений: Костенко 89.Перший матч нового сезону попри дощ зібрав у Рівному чималу кількість глядачів. Серед них були гості зі Львова, які, вивчивши перед цим меню місцевих барів, палили на трибуні заборонену піротехніку.

Гра очікувалась з тривогою: тренувальні поєдинки команди Рівного не вселяли оптимізму. Натомість «Карпати» як завжди генерували скандали. За кілька тижнів до старту чемпіонату з команди «пішли» тренера Маркевича, замінивши його на Лупашка, оперативно оголошеного чи не найкрашим тренером сучасності.

Тренера «Вереса» ніхто ніким не оголошував, але Шандрук підготував команду краще за свого колегу зі Львова. Рівняни мали вигравати, але не змогли забити зі зручних позицій. Очевидно, підсилили команду Гончаренко та Степанюк, приємно вразив Протасевич. Оцінити нового воротаря Кожухаря, який вражає своїми габаритами, не було нагоди — львів’яни практично не завдавали йому клопотів.

Загалом «Верес» зберіг свою гру попереднього сезону. Що ця гра принесе далі — сказати не можна, бо невідомо, чи то рівняни зіграли так добре, чи то суперник зіграв так погано.

«Карпати», які повернулись до числа найсильніших і від яких чекали чогось особливого, нічим не здивували. Команда виглядала типовим для нашого чемпіонату зібранням давно відіграних виконавців з тими, хто залишився з попереднього сезону. Львівські іноземці вирізнялися винятково нахабною поведінкою і нічого власне футбольного не показали.

Більш реально оцінити можливості нинішнього «Вереса» можна буде спробувати завтра, коли команда зіграє вдома проти «Динамо». Думаю, що жоден дощ і жодна повітряна тривога не завадять цій грі зібрати у Рівному максимально можливу аудиторію.

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також