«Верес» мокне у Туреччині

905 0

Ми у соцмережах:

«Верес» мокне у Туреччині

У пошуку кращих погодних умов для підготовки рівненський «Верес» вирушив до турецької Анталії, де тренуватиметься упродовж місяця. Щоправда, Туреччина зустріла команду Юрія Вірта не дуже лагідно, упродовж перших двох днів довелося тренуватися в умовах зливи.

Перед від’їздом головний тренер оголосив, що у Туреччині на перегляд до них приєднається двоє бразильців, а також, можливо, африканець. Легіонери з Південної Америки та Африки для рівненського клубу не в новину. Коли команда грала в УПЛ, за неї виступали бразильці Пепе та Жуліо Сезар, ще раніше, у першій лізі, грав ганець Барнор Брайт.

Поки що новачків у Юрія Вірта на зборах два — фланговий захисник Олександр Савошко та нападник Микола Гайдучик. Обидва хлопці молоді, але раніше вже мали досвід виступів у формі «Вереса» — Савошко за U21, а Гайдучик — за U19. Останніми ж командами цих гравців були, відповідно, ФК «Львів» та «ОДЕК» (Оржів). Про підписання контракту з Савошком вже оголосили, з Гайдучиком — ще ні, але, найімовірніше, він теж поповнить склад команди. Нагадаємо, що після завершення осінньої частини сезону «Верес» «подякував» п’ятьом гравцям.

— Головне, що усі залишилися, — сказав Юрій Вірт, маючи на увазі гравців, яких він хотів бачити в команді. — Були складні переговори з Дмитром Немчаніновим, але, слава Богу, він підписав контракт. Тому у нас зараз хороша команда. Можуть бути ще один-два новачки.

Тренується «Верес» на одних і тих же полях, що й тбіліське «Динамо» та братиславський «Слован». Щоправда, чи зіграють рівняни з ними спаринги — наразі невідомо. У «Вересі» оголосили про бажання провести у Туреччині вісім контрольних поєдинків, але поки що оголосили лише шість суперників — це казахський «Каспій» (30 січня), ПФК «Львів» (3 лютого), ужгородський «Минай» (5 лютого), латвійська «Лієпая» (17 лютого) та криворізький «Кривбас» (21 лютого). Також відомо, що після гри з «Минаєм» (точну дату не оголосили) рівняни зустрінуться з одинадцятиразовим чемпіоном Киргизстану клубом «Дордой» (Бішкек).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також