«Верес» може опинитися в Першій лізі без плей-оф

1228 0

Ми у соцмережах:

«Верес» може опинитися в Першій лізі без плей-оф

Шість найкращих футбольних команд Другої ліги, – по три з кожної групи, – на наступний сезон повинні вийти до Першої ліги, а дві найслабші – з Першої вилетіти до Другої. Такі результати опитування серед клубів Професіональної футбольної ліги України озвучив президент ПФЛ Сергій Макаров.

Як передає Суспільне, рада ліг ПФЛ, до якої входять керівники клубів, вирішила не продовжувати чемпіонат у Другій лізі через карантин. Після 20 матчів (усього було заплановано 30 поєдинків) рівненський "Верес" у групі "А" Другої ліги посідає третє місце.

Згідно з регламентом змагань, команди, що фінішували третіми у групах, мали би зіграти перехідні матчі з аутсайдерами Першої ліги. Тож, після дочасного припинення змагань, постало питання обміну між лігами.

Зрештою, це питання включили до письмового опитування, що надіслали клубам ПФЛ. Президент "Вереса" Іван Надєїн виступив за те, щоб вийти до Першої ліги без матчів плей-оф. У підсумку його позицію колеги підтримали. Наразі це – рекомендація.

Остаточне ж рішення щодо обміну між лігами у ПФЛ має прийняти Виконком Української асоціації футболу, засідання якого відбудеться наступного тижня


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також