Верес на зборах: день четвертий

776 0

Ми у соцмережах:

Верес на зборах: день четвертий

Четвер нарешті подарував хороший настрій і сонячну погоду. Після декількох днів тропічних дощів в Анталії вийшло сонце, і одразу разом з ним покращився настрій у рівненських футболістів, які нині перебувають у Туреччині на тренуванні.

Тим не менше, втома вже почала даватися взнаки і хлопці втратили легкість перших днів. Тренерський штаб, розуміючи це, змінив тренувальну програму та ввів нові вправи, де потрібно використовувати не стільки фізику, як скоріше футбольний інтелект та логіку. Будь-яка зміна вправ несе за собою певний хаос, однак з часом гравці самі з задоволенням та гумором працюють на полі. І коли хтось втрачає кооодинацію під час заняття - це не призводить до грубощів, а навпаки - викликає дружні жарти та веселощі.

 

Варто відзначити роботу помічників Юрія Вірта - Олександра Зотова та Миколи Лапка, які часто стають провідниками думок нашого керманича серед хлопців. Дивлячись на Миколу та Олександра виникає думка, що з таким бажанням та енергією вони би не загубилися і під час футбольного матчу.

 

Молодь працює натхненно. Хотілося би відзначити самовіддані дії юного голкіпера Вадима Ющишина, який у роботі на тренуваннях не відстає від досвідчених Когута та Бабійчука.

 

Уже зовсім скоро на Верес чекатиме перевірка боєм, і тоді ми зможемо сказати, наскільки «підсіла» команда і кому треба додавати в тренувальному процесі.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також