«Верес» не виграв — вперше з листопада

738 0

Ми у соцмережах:

«Верес» не виграв — вперше з листопада

10 листопада минулого року рівненський «Верес» програв в Охтирці «Альянсу» — 1:2. З тих пір у чемпіонаті першої ліги підопічні Юрія Вірта лише вигравали. Ця переможна серія тривала 11 матчів і перервалася минулого тижня у Волочиську. Там рівняни грали проти «Агробізнесу».

Господарям ця перемога була потрібнішою, адже вони нині четверті, але дуже хочуть потрапити до «прем’єр-лігової» трійки. Команда, що дійшла у Кубку України до півфіналу, вибивши донецький «Шахтар», у грі проти «Вереса» йшла вперед. Було помітно, що Вірта у цій грі влаштує і нічия, яка збереже незмінним відрив від одного з переслідувачів. «Верес» чекав на свій шанс у контратаці, але не дочекався. З іншого боку, і супернику рівняни забити не дозволили — 0:0.

Одеський «Чорноморець» та харківський «Металіст 1925» свої матчі виграли, але все одно наздогнати «Верес» їм не вдалося. При цьому у нашої команди є ще дві гри у запасі.

Наступну зустріч «Верес» проведе у п’ятницю о 17.00 у Млинові проти херсонського «Кристала» (матч — з глядачами). Суперник — аутсайдер ліги, але в минулому турі він виграв. Сподіваємося, цей фактор змусить «вересівців» до цієї гри поставитися серйозно, і вони зможуть розпочати нову переможну серію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також