«Верес» обіграв «Металург» і залишається в УПЛ!

687 0

Ми у соцмережах:

«Верес» обіграв «Металург» і залишається в УПЛ!

У повторному матчі плей-офф рівняни відвантажили суперникам шість м'ячів і зберегли за собою місце в Українській Прем'єр-лізі на наступний сезон! Верес - Металург - 6:1 (3:0)

Один із ключових епізодів цієї гри стався на восьмій хвилині матчу. Верес пропустив контратаку гостей і Олексій Сидоров ідеально пробив повз Богдана Когута, реалізувавши передачу Валерія Сада з флангу. Втім, арбітр Дмитро Бондаренко, переглянувши VAR, цей м'яч відмінив. Адже Володимир Білоцерковець ще на старті результативної атаки підіграв собі рукою у боротьбі з Даниїлом Хондаком.

Цей епізод ще більше мотивував Верес. І господарі невдовзі забили. Геннадій Пасіч з лівого флангу віддав у центр на Валерія Кучерова. Той переадресував м‘яча далі направо на Дениса Балана. Після навісу нашого захисника Дмитро Крапивний у боротьбі з Михайлом Шестаковим головою забив у власні ворота - 1:0!

Автогол ще більше деморалізував Металург. І в наступні десять хвилин гості пропустили ще двічі. Денис Балан ударом головою замкнув подачу Валерія Кучерова зі штрафного - 2:0. А згодом результативним став кутовий. Даниїл Хондак виграв другий поверх і скинув м'яч на лінію штрафного майданчика під удар Роману Гагуну - 3:0!

Ще до перерви Богдан Сокол грубо в підкаті зіграв проти Геннадія Пасіча і отримав пряму червону картку.

Другий тайм перетворився на формальність. Втім, Верес продовжував забивати.

Денис Балан оформив дубль, замкнувши дальню стійку після ідеальної передачі від Геннадія Пасіча! Потім забив сам Пасіч. Геннадій забив класним обвідним ударом у дальній кут.

Насамкінець у Вересі на рівні УПЛ дебютував Дмитро Поворознюк. І взяв участь у шостому м'ячі. Після атаки його флангом м'яч у центрі штрафного майданчика отримав Владислав Шарай і асистував Миколі Гайдучику - 6:0!

Вже на компенсованій до основного часу хвилині Богдан Могильний провів гол престижу. Але на підсумок гри це не вплинуло.

Верес залишається в УПЛ! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також