Верес обігрує Чорноморець і очолює Першу лігу!

761 0

Ми у соцмережах:

Верес обігрує Чорноморець і очолює Першу лігу!

На стадіоні СКІФ у Львові рівненський Верес переконливо обіграв одеський Чорноморець і одноосібно очолює Першу лігу! Верес - Чорноморець - 4:0 (2:0)

У Львові зустрілися прямі суперники за путівку до УПЛ: Верес та Чорноморець. Обидві команди дотепер програли лише двічі. А оборона, як рівнян, так і одеситів - за кількістю пропущених м'ячів була найміцнішою у лізі.

У порівнянні із грою в Івано-Франківську цього разу Юрій Вірт зробив дві заміни. Дмитро Махнєв замінив Романа Мірошника, який опинився у запасі. А молодий Микола Гайдучик з перших хвилин вийшов в атаці в парі з Робертом Гегедошем. Михайло Сергійчук у свою чергу змістився на фланг атаки, де замінив дискваліфікованого Віталія Дахновського.

Після перестрілки зі штрафних у дебюті гри і дуже короткої розвідки у виконанні червоно-чорних - вже на сьомій хвилині Верес повів у рахунку. Микола Гайдучик, для якого ця гра була першою в основі команди, видав зрячу передачу під удар Роберту Гегедошу і той не підвів - 1:0.

Повторити схожий трюк пара Гайдучик - Гегедош могла за п'ять хвилин. Цього разу 88-й номер рівнян пробив значно вище рамки воріт.

Одесити відповіли ударом досвідченого Кравченка, який класно підстеріг м'яча після відскоку - Богдана Когута в рамці воріт підстрахував Дмиро Нємчанінов!

Знову обмінялися моментами суперники наприкінці тайму. Геннадій Пасіч у стилі Ар'єна Роббена кращих часів змістився з флангу в центр і викручував м'яча у дальній кут - мимо. У відповідь моряки організували атаку, яку повинен був завершувати Авагімян, але хавбек одеситів у цій ситуації пробив занадто слабко.

А перед перервою стався епізод, який викликав чимало протестів з боку команди номінальних гостей. Микола Гайдучик до кінця поборовся за м'яч перед воротами Чорноморця. А Бека Вачіберадзе, імовірно ненавмисно, але наступив на гомілкостоп нападнику Вереса, який був першим на мячі. Арбітр ФІФА Євген Арановський призначив пенальті і вилучив грався одеського клубу.

До позначки підійшов Михайло Сергійчук і не пошкодував молодого Варакуту. Удар у стилі Паненки. 2:0!

По перерві Олексій Антонов спробував посилити оборону. На поле вийшли Сухоручко і екс-гравець Вереса Лиховидько. Але у меншості Чорноморець дуже швидко пропустив втретє. Сергій Панасенко дуже розумним і точним пасов вивів Гегедоша на побачення із Варакутою і Роберт майстерно переграв опоненка у цій дуелі - 3:0.

А крапку у матчі поставив Микола Гайдучик. Геннадій Пасіч виконав подачу з кута поля, Ігор Солдат пробіг повз м'яча, дезорієнтувавши суперників, а вихованець рівненського футболу до асисту записав ще й дебютний гол - 4:0.

До завершення гри у складі Вереса ще один реальний шанс забити втратив Геннадій Пасіч. У гостей міг провести гол престижу Сухоручко. В обох випадках футболістів підвела неточність.

А найбільшою подією заключних хвилин гри став вихід на поле Валерія Кучерова. Півзахисник зіграв у сотому офіційному матчі у футболці Вереса!

Перемога - 4:0 над прямим конкурентам дозволила команді Юрія Вірта одноосібно очолити турнірну таблицю ліги. Але вся боротьба - ще попереду! 

Інформаційна служба "Вересу"

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також