Верес обігрує Оболонь у Києві!

1548 0

Ми у соцмережах:

Верес обігрує Оболонь у Києві!

Забивши по м'ячу у кожному з таймів рівненський Верес обігрує Оболонь у Києві. До золотих медалей Першої ліги у сезоні 2020-2021 червоно-чорним залишається один крок. Перемога хоча б в одному із двох заключних поєдинків сезону, проти Авангарда та Гірника-Спорт, зробить рівнян недосяжними для переслідувачів. Оболонь - Верес - 0:2 (0:1)

Матч першого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги між Оболонню та Вересом, згідно з календарем, мав відкривати сезон. Спершу гра мала відбутися 5 вересня минулого року. Втім, цьому завадив спалах COVID-19 у таборі народного клубу. Потім поєдинок призначили на 12 березня цього року. Але тоді проведенню гри завадив рясний снігопад у столиці.

Лише з третьої спроби команди вийшли на поле стадіону Оболонь Арена. І видали на-гора видовищну битву з голами та масою нереалізованих моментів.

Через перебір жовтих карток сьогодні рівнянам не міг допомогти капітан і найкращий бомбардир команди Михайло Шестаков. Втім, незважаючи на відсутність одного з лідерів, саме гості створили перший небезпечний момент у грі.

Рівняни заробили право на штрафний удар. Просто на шістнадцятиметровій лінії. До м'яча підійшов Роман Гончаренко і пробив на виконання. Повз стіночку. Оболонь від пропущеного голу врятувала поперечина воріт!

Верес поступово повністю заволодів ігровою ініціативою. І наприкінці першої третини тайму рівняни втілили цю перевагу у гол. Команда Юрія Вірта провела блискавичну атаку лівим флангом. Геннадій Пасіч, який лише сьогодні підписав новий контракт із народним клубом, обігрався із Михайлом Сергійчуком, увійшов до штрафного майданчика Оболоні, на замасі хитнув Юрія Мате і пробив точно в ціль - 0:1!

На цьому суперники дещо заспокоїлися. У рівнян міг відзначатися Роман Мірошник, який лише трохи не дістав до м'яча після передачі від Роберта Гегедоша. А у господарів міг забивати Сергій Суханов - пробив неточно.

Оболонь значно агресивніше розпочала другий тайм. І вже Богдан Когут врятував Верес, вигравши дуель у Ігоря Мединського! Олександр Батальський був першим на підборі, але пробив вище воріт.

Ще раз наш голкіпер серйозно вступив у гру, коли з лінії воріт потягнув удар практично впритул від Олександра Батальського.

У проміжку між цими епізодами свій шанс змарнував Роберт Гегедош. Наш форвард у дотик замикав передачу з кута поля - повз ворота.

Кияни атакували і билися за кожен м'яч, але забив більш мотивований сьогодні Верес. Один із героїв матчу, Геннадій Пасіч, виконав черговий слаломний рейд лівим флангом, розкидав по газону кількох опонентів і віддав передачу майже від лицевої лінії вглиб штрафного майданчика. Першим до м'яча, набігаючи із протилежного правого флангу, встиг Ігор Солдат. Захисник гарматним діагональним ударом увігнав сферу точно у дальню дев'ятку! 0:2! Черговий красень-гол від Вереса!

Довести рахунок до крупного вже наприкінці гри міг Михайло Сергійчук. Наш форвард виконував практично хокейний буліт з власної половини поля. Але, перекидаючи м'яча через голкіпера Оболоні, пробив повз ворота.

На тому й завершили. Верес перемагає Оболонь - 2:0 і відривається на 4 очки від другого Чорноморця. Аби гарантувати собі золото Першої ліги рівнянам потрібно у суботу перед власними уболівальниками обіграти Авангард.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також