«Верес» оголошує конкурс на придбання нового клубного автобуса

1325 0

Ми у соцмережах:

«Верес» оголошує конкурс на придбання нового клубного автобуса

Комітет з питань закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «РНК «Верес» оголошує конкурс на придбання нового клубного автобуса.

Бажаючі взяти участь в конкурсі повинні ознайомитися та підтвердити можливість виконання наступних технічних характеристик автобуса (ЗА ПОСИЛАННЯМ).
Заявка має містити: 
1. заповнену анкету учасника - з вказанням повної назви, коду ЄДРПОУ, юридичної адреси, контактної інформації, уповноваженої особи та будь-якої іншої інформації, що може вплинути на результат конкурсу. 
2. цінову пропозицію (ціни вказувати в гривнях з урахуванням ПДВ). 
3. інформацію про технічні характеристики автобуса.
Після опрацювання та розгляду заявок Комітетом з питань закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «РНК «Верес» у тижневий строк буде оголошено переможця конкурсу. Переможця буде визначено із врахуванням основного критерію - ціни, а також ділової репутації та гарантованих строків. 
Прохання надсилати заявки на адресу partnership@nkveres.com до 19:00 14-го грудня включно з поміткою «Конкурс – клубний автобус». 
За зазначеною адресою також можна отримати додаткову інформацію щодо проведення конкурсу. Просимо зауважити, що заявки, надіслані після вказаного терміну розглядатися не будуть.
Після опрацювання та розгляду заявок Комітетом з питань закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «РНК «Верес» у тижневий строк буде оголошено переможця конкурсу.
Переможця буде визначено із врахуванням комплексу наступних критеріїв:
1. Цінова пропозиція;
2. Технічні характеристики
3. Логістика;

4. Ділова репутація. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також