«Верес» орендував у сусідів двох футболістів

420 0

Ми у соцмережах:

«Верес» орендував у сусідів двох футболістів

Футболісти житомирського Полісся Дмитро Шастал (на фото - зліва) і Денис Янаков (на фото - справа) гратимуть за Верес на правах орендної угоди. Обоє - вже прибули до розташування червоно-чорних в турецькій Анталії, де рівняни проводять зимові збори.

Дмитро Шастал народився 30 грудня 1995 року у Києві. Зріст - 180 см. Вага - 71 кг. Правий півзахисник/вінгер. Вихованець київських клубів Зміна-Оболонь, Зірка та РВУФК. Попередні клуби: Колос (Ковалівка), Полтава, Енергія (Нова Каховка), Олександрія. З 2021-го року права на футболіста належать житомирському Поліссю. У нинішньому сезоні провів за житомирян 9 матчів в УПЛ, забив 2 голи.

Денис Янаков народився 1 січня 1999 року у Запоріжжі. Зріст - 180 см. Вага - 72 кг. Лівий півзахисник/вінгер. Вихованець академій запорізького Металурга і київського Динамо. Попередні клуби: Динамо (Київ), Арсенал (Київ), Чорноморець (Одеса), Зоря (Луганськ), Інгулець (Петрове). З 2021-го року - права на гравця належить житомирському Поліссю. За житомирян у нинішньому сезоні провів в УПЛ 5 матчів, забив 1 гол.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також