Верес оселився в Белеку і провів перше тренування

691 0

Ми у соцмережах:

Верес оселився в Белеку і провів перше тренування

Делегація рівненського Вереса дісталася аеропорту Анталії у Туреччині і невдовзі оселилася в сусідньому Белеку. Команда розташувалася в готелі Innvista.

Попри пізній приліт і довгу дорогу, всі хлопці мали хороший настрій та були повністю задоволенні вибором готелю та організацією проживання. 

Богдан КОГУТ, футболіст Вереса: 

- Всі в команді приємно здивовані якістю місця проживання, харчуванням, тренувальними полями. Тут, до речі, тренуються тбіліське Динамо та Слован з Братислави. Весь ранок понеділка в Анталії трималася дощова погода, однак команда провела пробіжку та розминку. Всі хлопці з величезним задоволенням повернулися до роботи і готові до тренувань навіть у зливу. Тим паче, якість газону тренувальних полів ідеальна. 

На першому етапі турецького збору рівняни робитимуть акцент на фізичній підготовці. Футболісти тренуватимуться двічі на день: фізичне навантаження зранку та ігрове - після обіду.

Верес пробуде у Туреччині до 26 лютого, після чого повернеться в Україну для заключного етапу підготовки до матчу 1/4 фіналу Кубку України проти луганської Зорі, що відбудеться 3 березня.

У Туреччині заплановано ряд контрольних поєдинків, з яких підтверджено наступні: 

30.01 - Каспій (Казахстан) 

03.02 - ПФК Львів 

05.02 - Минай 

17.02 - Лієпая (Латвія) 

21.02 - Кривбас 

Перемовини із іншими потенційними суперниками тривають.

Інформаційна служба НК "Верес".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також