"Верес" перемагає "Альянс" і йде далі у Кубку України!

1102 0

Ми у соцмережах:

Рівненський "Верес" здобув свою другу поспіль кубкову перемогу у новому сезоні.

Після успішного старту у Черкасах ("Дніпро" - "Верес" - 0:5), рівняни в Охтирці переконливо обіграли "Альянс" із Липової Долини. Усі три м'ячі команда Юрія Вірта провела після перерви. Таким чином "червоно-чорні" пройшли до 1/16 розіграшу Кубка України і найближчої п'ятниці дізнаються свого суперника на цій стадії змагань.

"Альянс" - "Верес" - 0:3 (0:0).ьКубок України, другий попередній етап. Голи: Дахновський (53), Соломка (66), Петько (69). Попередження: Сидоренко (37) - Сергійчук (16), Гегедош (90+4).

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт прокоментував дії свої команди у переможному кубковому матчі проти "Альянса":

- В нас була важка дорога до Охтирки і це був важкий матч. Я приблизно порахував - ми за дві гри проїхали дві з половиною тисячі кілометрів. Мабуть, організаторам жеребкування потрібно повчити географію.

Щодо гри - ми від першої хвилини контролювали хід подій на полі. Створювали моменти. До перерви бракувало останнього пасу і удару. Говорив про це в перерві. В другому таймі зіграли так, як треба було. Забили. Розуміли, що суперник відкриється і забили ще двічі. Ми грали проти дуже хорошого суперника. Але за виключенням двом моментів, сьогодні "Альянс" не створив особливої небезпеки біля наших воріт.

В нас є проблеми. Є травми. Але є відповідальне ставлення команди до роботи і є дисципліна. Тому, загалом я задоволений. Показали, що можемо перемагати сильних суперників. Створюємо моменти, забиваємо. Якщо далі так працюватимемо - будуть забиті голи.

Тепер сподіваюся, що вболівальників допустять на стадіон на домашню нашу гру проти "Прикарпаття" і ми покажемо хорошу гру.

Головний тренер "Альянса" з Липової Долини прокоментував поразку своєї команди у кубковому поєдинку проти "Вереса":

- В нас у сьогоднішній грі була певна кадрова ротація. Дали можливість проявити себе футболістам на фоні хорошого суперника. Для нас це був дуже пізнавальний матч. В плані командної взаємодії. Програли. Але треба рухатися далі. Що ми і зробимо.

Психологія футболістів піддається впливу. Ми давно не програвали. Тому для нас цей матч - повчальний. Сьогодні суперник дав нам урок і охолодив нашу самовпевненість.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також