«Верес» переміг «Колос» в гостях і обійшов ковалівців у турнірній таблиці

193 0

Ми у соцмережах:

усі фото - ФК Верес

Сьогодні рівняни здобули важливі три турнірні очки і перервали одразу три неприємні для себе серії. Верес вперше обіграв Колос у матчах чемпіонату України, вперше переміг у Ковалівці у грі чемпіонату УПЛ і забив свій перший гол у ворота команди з Київщини у елітному дивізіоні. Колос - Верес - 0:1 (0:0)

Ковалівці - незручний суперник для червоно-чорних. Верес раніше ніколи не обігрував Колос у матчах чемпіонату. А загалом рівняни дотепер здобули лише одну перемогу над суперником в одинадцяти поєдинках - ще влітку 2016 року у грі Кубку України, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Але всі серії завершуються. І неприємні теж. Сьогодні на гру червоно-чорні вийшли натхненними кубковою перемогою над Металістом 1925 посеред тижня. Вже на старті гри міг забивати Владислав Шарай. Він отримав хорошу передачу на хід, але пробив над воротами з лінії штрафного майданчика!

Потім була помилка голкіпера Колоса і гол Руслана Степанюка. Але арбітри справедливо зафіксували офсайд. Буквально на крок наш нападник був ближче до лінії воріт, ніж гравець суперника.

Найкращий момент у першому таймі не реалізував Микола Гайдучик. Пройшла розмашиста атака з підключенням обох флангів і переведенням у центр. Микола Гайдучик завершував усе ударом з лінії штрафного майданчика і мʼяч кількома сантиметрами розминувся зі стійкою воріт!

ПІсля перерви тиск на ворота Колоса призвів до голу. Свій другий у чемпіонаті і вже третій у сезоні гол провів Владислав Шарай. Руслан Степанюк залишив м'яча сімдесят сьомому номеру Вереса у центрі поля. Владислав Шарай набрав крейсерську швидкість, прокинув м'яча повз опонента і пробив під голкіпером!

Лише після цього Колос активізувався. А рівняни свідомо віддали супернику ініціативу, шукаючи шанси у контратаках.

Небезпечніше атакували саме господарі, але надзавданнями для оборони червоно-чорних ці атаки не стали. Ніко Гагнідзе небезпечно пробивав у Колоса з-за меж штрафного майданчика - над поперечиною. Також невлучним був удар головою Гитіса Паулаускаса.

Тож Верес переміг вперше у новому чемпіонаті і вдруге поспіль у сезоні. А Богдан Когут та й вся команда у другій поспіль гри зберегли свої ворота на замку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також