«Верес» переміг у Кубку допомоги Україні

1248 0

Ми у соцмережах:

«Верес» переміг у Кубку допомоги Україні

Благодійний турнір з метою збору коштів для допомоги військовим та українцям, які постраждали від російської агресії у Львові організував фонд "Рух у майбутнє". Першочергова ціль фонду – зібрати кошти на наркозо-дихальний апарат PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю.

Участь у змаганнях взяли 12 команд: Рух, Рух U19, Колос, Верес, Львів, Карпати, Минай, Прикарпаття, Волинь, Верхня Білка, Енергія та збірна України U21.

На груповому етапі турніру команда народного клубу перемогла Рух U19 - 4:2 та після нічиєї в основний час - 3:3 поступилася Колосу у серії пенальті.

Такий результат дозволив червоно-чорним вийти до плей-оф. У півфіналі Верес переміг Прикарпатя - 2:0.  У «золотому» матчі «Верес» з рахунком 2:0 переміг ПФК «Львів». Третє місце посіли гравці української молодіжної збірної, яка перемогла івано-франківське «Прикарпаття» - 6:3. Кращим гравцем турніру професіоналів став Віталій Дахновський з «Вересу».

На турнірі Верес відіграв таким складом: Когут, Ющишин, Савошко, Квасний, Гагун, Курило, Вантух, Груша, Дахновський, Патуляк, Вичіжанін, Кополовець, Шевчук, Поворознюк.

Тренери: Юій Вірт, Микола Лапко. Найкращий гравець команди - Дмитро Поворознюк. 

Нагородження команд і кращих гравців, які отримали пам'ятні футболки і статуетки, відбулося за участю дітей-переселенців із Мелітополя. Завершився благодійний турнір «Кубок допомоги Україні» славнем України у виконанні Христини Соловій.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також