«Верес» переміг у Рівному «Звягель»

1721 0

Ми у соцмережах:

«Верес» переміг у Рівному «Звягель»

Рівненський Верес розбив сьогодні першоліговий Звягель у товариському матчі. Гра завершилася з рахунком 3:1.

Матч проходив сьогодні на стадіоні Авангард у Рівному.  

Попри неофіційний статус контрольного матчу - протистояння Вереса з новачком Першої ліги Звягелем мало неабияку інтригу, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Юрій Вірт, який ще не так давно виводив Верес до УПЛ, вперше приїхав до Рівного у якості головного тренера команди суперників. А разом з ним у формі Звягеля на Авангарді зіграли вже ексгравці червоно-чорних Андрій Блізніченко, Денис Янаков і Ігор Гук.

Але у складі Вереса сьогодні були свої повернення. Навіть більш значущі. Вперше на оновленому стадіоні у червоно-чорній формі зіграли Роман Гончаренко і Руслан Степанюк. Останній вийшов на гру із капітанською пов'язкою і відкрив рахунок у матчі.

Микола Гайдучик виграв другий поверх у центрі поля і виконав скидку на хід Віталію Дахновському! Той пробіг до лицевої, виконав зрячу поперечну передачу, а Руслан Степанюк не промахнувся з кількох метрів - 1:0.

Гості відповіли своїм моментом. Але Вадим Ющишин виграв дуель у Максима Андрущенка після чистого виходу сам на сам.

А потім був ще один м'яч у виконанні рівнян. Руслан Степанюк виконав шикарне переведення м'яча зі своєї половини поля на правий край на Євгенія Морозка. Той змістився у центр і, здавалося, затягнув з ударом. Але натомість - віддав шикарну передачу вільному Віталію Дахновському, який ще більш видовищним обвідним ударом на виконання вразив дальню дев'ятку - 2:0!

У другому таймі Верес міг швидко закривати гру. Стійка воріт врятувала Звягель після удару Валерія Кучерова з лінії штрафного майданчика. А після добивання від Василя Гакмана м‘яч парирував Арсен Бєліменко.

Натомість, забили гості. Богдан Оринчак наважився на удар з правого кута штрафного майданчика і після рикошету від коліна Семена Вовченка м‘яч перелетів Арсенія Коркодима, приземлившись у сітці.

Втім, клас рівнян все ж дався взнаки наприкінці матчу. Чорногорець Марко Мрвальєвич уникнув офсайду і легко переграв Арсена Бєліменка у ближньому бою - 3:1.

Наступного тижня Верес у Рівному зіграє з Поліссям. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також