«Верес» підпише камерунського вінгера із клубу турецької Суперліги

140 0

Ми у соцмережах:

«Верес» підпише камерунського вінгера із клубу турецької Суперліги

Рівненський Верес домовився із клубом турецької Суперліги Адана Демірспором щодо трансферу камерунського вінгера Самуеля Нонго.

Про це інформаційній службі червоно-чорних повідомив спортивний директор Юрій Габовда. Невдовзі Самуель Нонго прибуде до Рівного. Він може стати першим камерунським футболістом в історії рівненського Вереса. Про деталі трансферу - буде повідомлено згодом.

- Це історичний без перебільшення трансфер в історії нашого клубу. Після тривалих перемовин з турецьким Адана Демірспором ми дійшли згоди щодо підписання камерунського вінгера Самуеля Нонго, - розповів спортивний директор червоно-чорних Юрій Габовда.

Самуель Бакія Нонго народився 4 березня 2004 року у Дуалі (Камерун). Може зіграти на позиції вінгера на обох флангах атаки, а також у центрі нападу. Вихованець місцевої футбольної академії Dauphine ASC.

У вісімнадцятирічному віці став гравцем турецького клубу Адана Демірспор. У складі команди U19 у сезоні 2022/2023 провів 11 ігор і забив 3 голи. Того ж року дебютував у складі першої команди турецького клубу. Загалом за основу Адана Демірспор зіграв 3 матчі. Увійшов у топ-десять найшвидших футболістів турецької Суперліги.

Минулий сезон на правах оренди відіграв у чемпіонаті Хорватії за Славен. У складі хорватського клубу зіграв 17 матчів та забив 1 гол.

Самуель Нонго також викликався до юнацьких та молодіжних збірних Камеруну U17, U20 та U23. Учасник чемпіонату світу - 2019 серед грпавців віком до сімнадцяти років, де зіграв в усіх трьох матчах групового етапу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також