«Верес» підсилився відеоблогером

664 0

Ми у соцмережах:

«Верес» підсилився відеоблогером

25-річний півзахисник збірної Узбекистану Джавохір Сохібов, який упродовж кількох днів перебував у розташуванні рівненського «Вереса», зрештою Юрію Вірту не підійшов. Він взяв участь у контрольному матчі проти львівського «Руху» («Верес» програв — 1:2), втім, тренера своєю грою не вразив.

Не брав участі у грі проти «Руху» інший півзахисник — 33-річний Дмитро Поворознюк. Цього гравця ще навіть немає у розташуванні «Вереса», але він вже є у заявці команди на сайті ПФЛ. Що це все означає - у клубі не пояснюють. Втім, судячи з усього, «Верес» вирішив допомогти чоловіку здійснити його мрію.

Дмитро Поворознюк — журналіст. Раніше він знімав сюжети для програми «Про футбол» та коментував матчі на «2+2». Нині він ведучий на ютуб-каналі «Трендець». В ефірі однієї з програм він заявив, що хоче найближчим часом дебютувати у команді першої ліги. В якій саме - не уточнив. Але все виглядає так, що це буде «Верес». Що отримає взамін «Верес»? Є надія, що трохи позитивного іміджу. Адже відеоблогер не просто вийде на кілька хвилин в одному з матчів, напевно, що він про усе це гарно розповість і покаже.

Цікаво, чи склав вже клуб ціну на подібні послуги? А то людей з нереалізованими футбольними мріями та фантазіями вистачає, а в декого з них є гроші. Наприклад, вийшов чоловік на 10 хвилин на заміну у виграшному матчі і заплатив за це клубу місячну зарплатню одного чи двох гравців. Принаймні це нічим не гірше, ніж встановлювати у Млинові квитки по 100 гривень.

Щодо Дмитра Поворознюка, то його поява має й інші плюси. В особі Дмитра «Верес» отримає у своєму складі єдиного випускника спортшколи «Верес». Хто не знає, Поворознюк в юності займався футболом у місцевій СДЮШОР, де його тренером був Ігор Оксенюк. А ще він може нормально гру прокоментувати чи пару цінних порад щодо розвитку клубного ютуб-каналу дати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також